Liselerin ve kurumsal eğitim alanlarının Atatürk köşeleri için hazırlanan model; 70 cm alüminyum Atatürk büstü ile 120 cm demonte kaideden oluşur. Elektrostatik fırın boyalı, darbelere karşı dayanıklı kaide yapısı ve kişiselleştirilebilir gold renkli yazı uygulamasıyla güçlü ve düzenli bir sunum sağlar.
Eğitim kurumlarında düzenli ve etkileyici bir Atatürk köşesi oluşturmak için hazırlanan lise modelidir. Ürün, 70 cm alüminyum Atatürk büstü ile 120 cm yüksekliğindeki demonte kaideyi aynı takım içerisinde bir araya getirir.
Atatürk Büstü 70 cm Alüminyum + Kaide 120 cm Lise Modeli; liseler, eğitim kurumları ve kurumsal alanlarda kullanılmak üzere hazırlanmıştır. Ürünün üst kısmında 70 cm yüksekliğinde profesyonel model alüminyum Atatürk büstü bulunmaktadır.
Kaide bölümü demonte yapıdadır ve kurulum sırasında kaynak gerektirmez. Çift taraflı paslanmaz galvaniz sacdan üretilen kaide, elektrostatik fırın boya ile kaplanmıştır. Kaidenin ön yüzüne okul veya kurum adı gold renkli folyo harflerle uygulanabilir.
Kaidenin ön yüzüne okul adı, kurum adı veya talep edilen farklı bir metin gold renkli folyo harflerle uygulanabilir. Yazılacak metnin sipariş sırasında bildirilmesi önerilir.
Internet Explorer tarayıcısının 9.0 ve daha eski sürümlerini desteklememekteyiz. Web sitemizi doğru görüntüleyebilmek için tarayıcınızı güncelleyebilirsiniz, güncelleyemiyorsanız başka bir tarayıcıyı ücretsiz yükleyebilirsiniz.