Fiberglas malzemeden üretilen 28 cm Atatürk Maskı, sarı yaldız boyasıyla klasik ve dikkat çekici bir görünüme sahiptir. Vernik uygulanmış yüzeyi ve arka kısmındaki montaj delikleri sayesinde makam odaları, kurum binaları, eğitim yapıları ve Atatürk köşelerinde dekoratif olarak sergilenebilir.
Atatürk’ün karakteristik yüz hatlarını dekoratif bir tasarımla yansıtan ürün, fiberglas malzemeden üretilmiş ve sarı yaldız boya ile renklendirilmiştir. Vernik uygulanan yüzeyi dış etkenlere karşı korunmasına yardımcı olurken arka kısmındaki vida delikleri duvara montaj imkânı sağlar.
28 cm Fiberglass Atatürk Maskı; makam odaları, yönetici ofisleri, okullar, kamu kurumları, toplantı salonları ve Atatürk köşelerinde kullanılabilecek dekoratif bir üründür. Sarı yaldız boya, ürünün yüz hatlarını belirginleştirirken klasik ve dikkat çekici bir görünüm oluşturur.
Ürün adında 28 cm ifadesi kullanılmasına rağmen teknik olarak belirtilen gerçek yüksekliği 27,5 cm’dir. Ürünün genişliği 20 cm, derinliği ise 10,5 cm’dir. Kompakt ölçüleri sayesinde farklı büyüklükteki duvar alanlarında değerlendirilebilir.
Ürünün arka kısmında montaj için vida delikleri bulunmaktadır. Duvar yapısına uygun bağlantı elemanları kullanılmalı ve montajın ardından ürünün sağlam biçimde sabitlendiği kontrol edilmelidir. Vida ve dübel gibi bağlantı elemanlarının paket içeriğine dâhil olup olmadığı sipariş öncesinde teyit edilmelidir.
Boyalı ve vernikli yüzeyin korunması için ürün yumuşak ve kuru bir bezle temizlenmelidir. Gerektiğinde hafif nemli bez kullanılabilir ve yüzey hemen kurulanmalıdır. Sert süngerler, aşındırıcı kimyasallar ve yüzeyi çizebilecek temizlik araçları kullanılmamalıdır.
Ürünün teknik özelliklerde belirtilen gerçek yüksekliği 27,5 cm’dir.
Ürünün genişliği 20 cm’dir.
Atatürk maskının duvardan öne doğru olan derinliği 10,5 cm’dir.
Ürün fiberglas malzemeden üretilmiştir.
28 cm ürünün model adıdır. Teknik olarak belirtilen gerçek ürün yüksekliği 27,5 cm’dir.
Fiberglas yüzey sarı yaldız boya ile boyanmıştır.
Evet. Ürünün dış etkenlere karşı korunmasına yardımcı olmak amacıyla yüzeyine vernik uygulanmıştır.
Evet. Ürünün arka kısmında duvar montajında kullanılabilecek vida delikleri bulunmaktadır.
Vernik yüzey korumasına yardımcı olur; ancak ürünün doğrudan yağış ve yoğun nemden korunan alanlarda sergilenmesi tavsiye edilir.
Yumuşak ve kuru bir bez kullanılmalı; boyalı ve vernikli yüzeye zarar verebilecek kimyasallardan kaçınılmalıdır.
Internet Explorer tarayıcısının 9.0 ve daha eski sürümlerini desteklememekteyiz. Web sitemizi doğru görüntüleyebilmek için tarayıcınızı güncelleyebilirsiniz, güncelleyemiyorsanız başka bir tarayıcıyı ücretsiz yükleyebilirsiniz.